Welkom bij Top work groep

Top Work Groep Uitzendbureau is een echte arbeidsintermediair. Wij zijn een creatief, enthousiast en ervaren speler op de arbeidsmarkt, met vestigingsmedewerkers, die weten waar we mee bezig zijn.
Ons team bestaat uit mensen met andere achtergronden, verschillende gezichtspunten en een eigen manier van werken. Maar met belangrijke overeenkomsten; het streven naar resultaat, een betrokken, flexibele en kwaliteitsgerichte wijze van handelen. Daarbij komt dat het medewerkers zijn met plezier in werken en een zwak voor hectiek. Samen zorgen zij ervoor dat uw werkzaamheden op tijd worden gestart en afgerond.

Top Work Groep Uitzendbureau is voordurend gericht op het verbeteren van de dienstverlening. Voor een goede uitzending zijn een aantal zaken zeer belangrijk, zoals functieprofiel en -eisen, bedrijfscultuur. Uitgangspunt is een klik tussen opdrachtgever en uitzendkracht op basis van continuïteit. Als allround uitzendbureau leveren wij maatwerk en controleren de kwaliteit.

Of u nu kiest voor werving & selectie, uitzenden, payrolling, poolmanagement, makelaars- en inhoudsconstructies, Top Work Groep Uitzendbureau kan u veel tijd en zorgen uit handen nemen. Vooral in productie en glastuinbouw hebben we de gouden handen, die wij voor u kunnen mobiliseren.